STORINGEN IN ANTWERPEN VERHELPEN? BEL ONS!

Een van de grootste ergernissen voor veel woningbezitters is een stroomstoring in hun woning. Dit is niet voor niets! Tijdens een stroomstoring werkt een eventueel alarmsysteem niet als u gaat slapen, kunt u in de avond geen gebruik maken van de verlichting in uw woning, is het niet mogelijk om mobiele telefoons of andere apparatuur op te laden, enzovoorts. Reden genoeg om storingen zo snel mogelijk te laten verhelpen. Onze elektricien helpt u graag bij het oplossen van storingen in Antwerpen en de omgeving van deze stad. Door de expertise die wij hebben in het oplossen van storingen, kunnen we u op een snelle en vakkundige wijze van dienst zijn.

storingen antwerpen

STORINGEN IN ANTWERPEN VERHELPEN BUITEN KANTOORTIJDEN

Wij bieden u niet alleen de mogelijkheid om een stroomstoring tijdens de vaste kantoortijden voor u te verhelpen, maar ook daarbuiten komen we graag bij u langs met onze sneldienst. Onze elektricien spoort de bron van de stroomstoring voor u op en zorgt direct voor een passende oplossing, zodat u vaak dezelfde avond al over elektriciteit in huis beschikt. Een stroomstoring kan verschillende oorzaken hebben, wat het voor consumenten erg lastig maakt om een storing zelf op te lossen. Wij beschikken over de ervaring en het gereedschap om de bron van een storing snel te achterhalen.

Tip: probeer altijd eerst om zelf de gesprongen stoppen in de meterkast te vervangen. Wellicht dat de elektriciteit na het vervangen van de stop weer naar behoren werkt! Op internet vindt u meer informatie over het vervangen van gesprongen stoppen.

Waarom kiest u voor ons

  • Deskundig en professioneel
  • Jarenlange ervaringen
  • Snel ter plaatse
  • Altijd beschikbaar voor spoed

24/24 bereikbaar

Bel ons! 03 376 01 91