Kortsluiting in Antwerpen verhelpen

Heeft u te maken met een kortsluiting in Antwerpen? In dat geval komen onze elektriciens graag bij u langs, om de kortsluiting te verhelpen. Het is belangrijk om een kortsluiting in een vroeg stadium aan te pakken, om de kans op brand te minimaliseren. Bij een kortsluiting komt een dermate hoeveelheid stroom vrij, dat een brand op de loer ligt. We vertellen u graag meer over het ontstaan en verhelpen van een kortsluiting binnen woningen.

Tip: Laat het aanleggen van elektra binnen uw woning altijd aan onze elektriciens over. Zo verkleint u het risico op een kortsluiting in huis aanzienlijk! Als elektra niet op de juiste wijze aangelegd wordt, kunnen elektrakabels met elkaar versmelten. Het gevolg hiervan is een kortsluiting.

Ontstaan van een kortsluiting in Antwerpen

kortsluiting AntwerpenReeds werd een voorbeeld van een oorzaak van kortsluitingen gegeven. Er zijn echter verschillende andere mogelijke oorzaken. Denk bijvoorbeeld ook aan oude elektrische apparaten. Wanneer er vocht bij deze apparaten komt, kan dit een kortsluiting tot gevolg hebben. Ook kunnen de kabels van deze apparaten versleten zijn geraakt. Een kortsluiting komt onder meer regelmatig voor bij een oude waterkoker of een oud koffiezetapparaat. Door de apparaten regelmatig te vervangen neemt de kans op een kortsluiting af.

Tip: U kunt een kortsluiting in deze situaties zelf proberen op te lossen door de apparaten eerst uit het stopcontact te trekken en de stop te vervangen. Springt de stop opnieuw uit de zekeringskast? In dat geval ligt de oorzaak ergens anders.

Kortsluiting laten verhelpen door onze elektriciens

Als gevolg van een kortsluiting zal de stop uit de zekeringskast springen. Dit betekent dat u niet langer de beschikking heeft over elektra in huis. Het vervangen van de stop zal, zoals reeds beschreven werd, niet altijd voor een oplossing zorgen. Onze elektriciens staan voor u klaar om naar de oorzaak van een kortsluiting in huis te zoeken. Op basis van deze oorzaak zullen we direct voor een passende oplossing zorgen. Dit kan het vervangen van elektriciteitskabels zijn, of het herstellen van de zekeringskast.

Onze 24-uurs spoeddienst is dag en nacht te bereiken in geval van nood. Zo hoeft u nooit lang zonder elektra in huis te zitten!

Waarom kiest u voor ons

  • Deskundig en professioneel
  • Jarenlange ervaringen
  • Snel ter plaatse
  • Altijd beschikbaar voor spoed

24/24 bereikbaar

Bel ons! 03 376 01 91