EEN ZEKERINGSKAST IN ANTWERPEN AANSLUITEN

De zekeringskast vormt het kloppende hart van het elektriciteitsnetwerk in uw woning. In de meterkast vindt u de verschillende groepen van uw woning, zoals een groep voor de woonkamer, een groep voor uw slaapkamer, en de groep voor de garage. De binnenkomende energie wordt door de zekeringskast gelijk over de verschillende groepen verdeeld, zodat u in iedere ruimte in huis de mogelijkheid heeft om elektriciteit te gebruiken. Voordat de binnenkomende energie verdeeld wordt, dient de zekeringskast op de juiste wijze te worden aangesloten. Onze elektricien helpt u bij het aansluiten van een zekeringkast in Antwerpen en omgeving. Door de expertise die onze elektriciens hebben in het aansluiten van zekeringskasten, is een dergelijke klus vaak snel voor u uitgevoerd.

zekeringskast antwerpen

STORINGEN IN UW ZEKERINGSKAST IN ANTWERPEN

Hoewel u na het aansluiten van de zekeringskast overal in uw woning over elektriciteit zou moeten beschikken, kan het voorkomen dat er een storing in de zekeringskast ontstaat. Dit noemt men het ‘springen van de stoppen’, waarbij de elektra in een bepaalde kamer of een bepaald deel van uw woning niet meer zal werken. Het springen van stoppen kan verschillende oorzaken hebben, zoals een overbelasting of een kortsluiting in uw woning.

In de meeste gevallen is het voldoende om de gesprongen stop(pen) te vervangen. Mocht u na het vervangen van de stop(pen) alsnog geen elektra kunnen gebruiken in het betreffende woningdeel, dan kan de hulp van onze elektricien wenselijk zijn. Onze elektricien achterhaalt de bron van de storing en zorgt voor een passende oplossing.

Waarom kiest u voor ons

  • Deskundig en professioneel
  • Jarenlange ervaringen
  • Snel ter plaatse
  • Altijd beschikbaar voor spoed

24/24 bereikbaar

Bel ons! 03 376 01 91