ELEKTRA AANLEG IN ANTWERPEN, WIJ HELPEN!

Bij de nieuw-, aan- of verbouw van een woning kunt u er bijna niet aan ontkomen: het aanleggen van nieuwe elektra. Om ook in het nieuwe deel van uw woning gebruik te kunnen maken van elektriciteit, stopcontacten en verlichting, moeten er eerst voldoende elektriciteitskabels worden aangelegd in het nieuwe deel van uw woning. Onze elektricien helpt u graag bij de elektra aanleg in Antwerpen, door tijdens de nieuw-, aan- of verbouw elektriciteitskabels aan te leggen. Het aanleggen van elektriciteitskabels is in sommige gevallen een erg ingewikkelde klus, waardoor elektriciens consumenten aanraden om hier de hulp van een elektricien voor in te schakelen.

Tip: Wilt u de elektra aanleg zelf doen? Op internet vindt u handige handleidingen, waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe u dit kunt doen. Mocht u er toch niet uitkomen, dan kunt u de hulp van onze elektricien alsnog inschakelen.

AANDACHTSPUNTEN BIJ AANLEGGEN ELEKTRA IN UW TUIN

Bij het aanleggen van elektra in uw tuin komt heel wat meer kijken dan elektra aanleggen in huis. Zo wordt de elektra buiten blootgesteld aan wisselende weersomstandigheden. Elektra in uw tuin moet bijvoorbeeld altijd bestand zijn tegen vocht. Gaat u stopcontacten aanleggen in uw tuin? Zorg er dan altijd voor dat dit stopcontacten zijn met een klepje. Hierdoor heeft vocht geen toegang tot het stopcontact. Bovendien moet u gebruikmaken van een speciale grondkabel wanneer u elektra gaat aanleggen in uw tuin. Deze kabel moet ook nog eens op een bepaalde diepte gelegd worden. Kortom: het is niet verstandig om zelf aan de slag te gaan met het aanleggen van elektra in uw tuin!

 

elektra aanleg antwerpen

WAAROM ELEKTRA AANLEG IN ANTWERPEN UITBESTEDEN?

Het uitbesteden van de elektra aanleg in uw woning brengt verschillende voordelen met zich mee. Onze elektricien heeft een ruime ervaring in het aanleggen van elektra in woningen en bedrijfspanden, waardoor de kans op complicaties zeer klein wordt. U moet er immers niet aan denken, dat u kort na het aanleggen van de elektra al met een stroomstoring te maken krijgt. Doordat de elektriciteitskabels zich vaak tussen uw muren bevinden, kan het lastig zijn om een complicatie aan deze elektriciteitskabels achteraf nog te verhelpen. Door onze elektricien in te schakelen voorkomt u dat het herstel noodzakelijk wordt. Ook kan onze elektricien u direct helpen bij het installeren van stopcontacten en aansluitpunten voor de verlichting.

Waarom kiest u voor ons

  • Deskundig en professioneel
  • Jarenlange ervaringen
  • Snel ter plaatse
  • Altijd beschikbaar voor spoed

24/24 bereikbaar

Bel ons! 03 376 01 91

Call Now Button