Elektricien in Wilrijk – Hero Technics

Wij zijn 24/24 bereikbaar!

Deskundig en professioneel

Al uw elektra veilig en vakkundig aangelegd. Bekabeling wordt netjes weggewerkt.

Snel ter plaatse

Onze elektromonteurs zijn altijd snel ter plaatse zodat ze u snel kunnen helpen!

24-uurs depannage

24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar voor alle elektriciteitswerken, ook in het weekend!

Hero Technics is uw elektrieker voor alle elektriciteitswerken in Wilrijk en omgeving!

24/24 te bereiken!

Werkzaamheden

  • Sneldienst
  • Aanleggen
  • Storingen
  • Zekeringskast
  • Elektromonteur
  • Elektriciteitswerken
  • Domotica

elektricien Wilrijk

Elektra problemen? Onze elektricien uit Wilrijk helpt u!

Hoewel u hoopt dat het u bespaart blijft, kunt u onverhoopt te maken krijgen met een kortsluiting in huis. Een kortsluiting kan vergaande gevolgen hebben! Naast het feit dat u te maken zal krijgen met een stroomstoring, kan een kortsluiting de bron van een brand binnen uw woning vormen. Denkt u zich eens in dat er een brand uitbreekt terwijl uw kinderen alleen in huis zijn. Om dit te voorkomen is het van groot belang dat u bij een kortsluiting de hulp van onze elektricien uit Wilrijk inschakelt.

Onze ervaren elektricien in Wilrijk helpt u niet alleen bij het verhelpen van een kortsluiting of stroomstoring. Ook voor verschillende andere klussen op het gebied van elektra kunt u bij ons terecht.

Ontstaan van een kortsluiting

Een kortsluiting is niets meer dan twee elektriciteitskabels die met elkaar in contact komen. Als gevolg van dit contact ontstaat er een gigantische hoeveelheid stroom, die gepaard gaat met vonken. Dit verklaart waarom een kortsluiting de bron van een brand in huis kan vormen. Vrijwel direct na het contact tussen de elektrakabels zal de stop uit de meterkast springen, zodat verdere gevolgen van een kortsluiting voorkomen worden. Onze elektricien uit Wilrijk komt graag bij u langs om de bron van de kortsluiting of stroomstoring op te sporen en direct voor een passende oplossing te zorgen.

Tip: schakel in geval van nood onze 24/24 elektricien in! Onze betrouwbare elektricien staat in dit geval vaak binnen een half uur bij u op de stoep om hulp te bieden.

Elektriciteitswerken van onze elektricien in Wilrijk

Naast de hulp die onze elektricien u biedt bij het verhelpen van een kortsluiting of stroomstoring, kunnen we u ook van dienst zijn bij het installeren van elektra in uw woning. Denk aan het leggen van nieuwe elektriciteitskabels, het aansluiten van de stopcontacten en lichtaansluitpunten op deze elektriciteitskabels, enzovoorts. Door deze klussen aan onze elektricien uit Wilrijk over te laten is de kans op complicaties minimaal.

Call Now Button