STORINGEN IN ANTWERPEN VERHELPEN? BEL ONS!

Een van de grootste ergernissen voor veel woningbezitters is een stroomstoring in hun woning. Dit is niet voor niets! Tijdens een stroomstoring werkt een eventueel alarmsysteem niet als u gaat slapen, kunt u in de avond geen gebruik maken van de verlichting in uw woning, of is het niet mogelijk om mobiele telefoons of andere apparatuur op te laden. Reden genoeg om storingen zo snel mogelijk te laten verhelpen. Onze elektricien helpt u graag bij het oplossen van storingen in Antwerpen en de omgeving van deze stad. Door de expertise die wij hebben in het oplossen van storingen, kunnen we u op een snelle en vakkundige wijze van dienst zijn.

storingen antwerpen

STORINGEN IN ANTWERPEN VERHELPEN BUITEN KANTOORTIJDEN

Wij bieden u niet alleen de mogelijkheid om een stroomstoring tijdens de vaste kantoortijden voor u te verhelpen, maar ook daarbuiten komen we graag bij u langs met onze sneldienst. Onze elektricien spoort de bron van de stroomstoring voor u op en zorgt direct voor een passende oplossing, zodat u vaak dezelfde avond al over elektriciteit in huis beschikt. Een stroomstoring kan verschillende oorzaken hebben, wat het voor mensen erg lastig maakt om een storing zelf op te lossen. Wij beschikken over de ervaring en het gereedschap om de bron van een storing snel te achterhalen.

Tip: probeer altijd eerst om zelf de gesprongen stoppen in de zekeringskast te vervangen. Wellicht dat de elektriciteit na het vervangen van de stop weer naar behoren werkt!

ZELF AAN DE SLAG MET HET VERHELPEN VAN EEN STORING?

Als gevolg van een kortsluiting in huis zal de stop in de zekeringskast doorslaan. In de zekeringskast vindt u een groot aantal van deze stoppen, die toebehoren aan de verschillende ruimtes van uw woning. Vanuit de zekeringskast wordt de stroomaanvoer over de verschillende ruimtes verdeeld, om zo alle apparatuur van voldoende stroom te kunnen voorzien. Als gevolg van een kortsluiting komt er ontzettend veel stroom vrij. Een stop in de zekeringskast kan dit niet verwerken, waardoor deze uit de zekeringskast springt. U kunt zo’n stop zien als de bewaker van een individuele groep in de zekeringskast.

HET HERKENNEN VAN EEN GESPRONGEN STOP

Bij een ouderwetse stop zit aan de voorzijde een klein glaasje. Achter dit glaasje ziet u een metalen pinnetje zitten. Op het moment dat de stop uit de zekeringskast springt, zal dit glaasje breken. Dit komt doordat het pinnetje naar voren zal komen. Het maakt het heel eenvoudig om een gesprongen stop te herkennen. U kunt de gesprongen stop vervolgens heel eenvoudig zelf vervangen, door deze uit de zekeringskast te draaien en te vervangen. Op internet vindt u instructievideo’s, waarin dit wordt voorgedaan.

In moderne woning zijn deze traditionele stoppen vervangen door veel modernere automaten. Deze automaten werken niet langer met losse glaasjes, waaraan te zien valt of een stop uit de zekeringskast gesprongen is. In dit geval wordt gekeken naar de schakelaar in deze automaat. Als de schakelaar om is geslagen, kunt u deze eenvoudig zelf terug zetten door deze om te zetten. Nu zou de stroomvoorziening binnen uw woning weer moeten werken. Houd er rekening mee, dat de stop al snel opnieuw door zal slaan als de kortsluiting niet verholpen wordt. Het is daarom belangrijk om bij het meermaals wegvallen van de stroomvoorziening hulp van onze elektriciens in Antwerpen in te schakelen.

Waarom kiest u voor ons

  • Deskundig en professioneel
  • Jarenlange ervaringen
  • Snel ter plaatse
  • Altijd beschikbaar voor spoed

24/24 bereikbaar

Bel ons! 03 376 01 91

Call Now Button