Elektricien in Mortsel – Hero Technics

Wij zijn 24/24 bereikbaar!

Deskundig en professioneel

Al uw elektra veilig en vakkundig aangelegd. Bekabeling wordt netjes weggewerkt.

Snel ter plaatse

Onze elektromonteurs zijn altijd snel ter plaatse zodat ze u snel kunnen helpen!

24-uurs depannage

24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar voor alle elektriciteitswerken, ook in het weekend!

Hero Technics is uw elektrieker voor alle elektriciteitswerken in Mortsel en omgeving!

24/24 te bereiken!

Werkzaamheden

  • Sneldienst
  • Aanleggen
  • Storingen
  • Zekeringskast
  • Elektromonteur
  • Elektriciteitswerken
  • Domotica

elektricien Mortsel

Hulp bij elektraklussen van de elektricien uit Mortsel

Staat u op het punt om te beginnen aan een nieuw-, aan- of verbouw van uw woning? De kans is groot dat u in dat geval elektriciteitskabels aan moet leggen. Met deze kabels is het mogelijk om overal in huis stopcontacten en aansluitpunten voor de verlichting te installeren. Houd er rekening mee dat het aanleggen van elektriciteitskabels in huis geen eenvoudige klus is. Denk bijvoorbeeld aan de kabels die tussen uw muren of onder een vloer moeten worden gelegd. Om deze klus niet zelf uit te hoeven voeren staat onze elektricien in Mortsel voor u klaar om hulp te bieden. Dit is overigens niet de enige klus die wij bij u uit kunnen voeren! Wij kunnen ook zorgen voor de installatie van stopcontacten en de aansluitpunten voor uw verlichting.

Elektrakabels laten aanleggen door de elektricien in Mortsel

Het aanleggen van elektrakabels bij een nieuw-, aan- of verbouw van uw woning dient op een zeer nauwkeurige wijze te gebeuren. Op deze manier voorkomt u dat u op een later moment te maken krijgt met nare complicaties. Denk bijvoorbeeld aan elektrakabels die te dicht tegen elkaar aan worden gelegd. Als gevolg hiervan kan de warmte niet goed ontsnappen, waardoor de kabels met elkaar zullen versmelten. Onze elektricien uit Mortsel heeft voldoende ervaring om deze klus op de juiste wijze voor u uit te voeren, waarbij de kans op complicaties minimaal is.

Storingsdienst van onze elektricien

Naast de hulp die wij bij installatieklussen bieden, helpen we u ook graag bij storingen of kortsluitingen in huis. In veel gevallen is een stroomstoring het gevolg van een kortsluiting of een overbelasting van de meterkast. Wij zorgen voor het opsporen en verhelpen van de kortsluiting binnen uw woning. Ook kunnen we uw meterkast uitbreiden met een extra groep, om er op deze manier voor te zorgen dat de kans op een nieuwe overbelasting van de meterkast minimaal is. Voor welke klus kunt u de hulp van onze elektricien uit Mortsel goed gebruiken?

Call Now Button